DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do průmyslu Regály pro domácnost

Industriální styl a černé kovové police šetří prostor a bourají všechny hranice | Majster Regál

0%

Industrialni-styl-cerne-kovove-police-Majster-Regal

Opuštěné dílny továren začaly přitahovat umělce, sochaře, hudebníky a další představitele umění, kteří našli v šedém betonu, červených cihlách a černém kovu obrovský umělecký potenciál. Potenciál, který se stal základem pro vznik nového stylu, kterému podléhá stále více lidí.

Jestliže k nim patříte i vy, milujete originální a jednoduchý industriální styl čerpající krásu a sílu ze surových materiálů, kterými ale nedisponujete, máme pro vás velmi jednoduché a příjemné řešení. Originální kovové regály

 

Policové regály mají ideální tvary i rozměry

Zařizujete si prostor nebo vás čeká jeho renovace? Nalezení úložného prostoru je jednou z prvních a hlavních výzev, kterým budete čelit. V případě industriálního stylu to platí dvojnásob. Kromě dostatečného množství efektivního úložného systému byste neměli zapomenout ani na zachování krásy použitých doplňků, u nichž hraje důležitou roli jejich materiál.

Jde o tvrdé a drsné povrchy. Vysoké stropy a otevřené prostory. Často se využívá i specifická všestrannost místnosti, která se spojuje do jednoho prostoru, například do kuchyně, obývacího pokoje a jídelny.

Hledat pro vytvoření požadované atmosféry komplikovaná řešení už určitě nemusíte, protože pro vás máme originální policové regály. Díky jejich umístění do prostoru splníte všechny požadavky industriálního stylu do posledního detailu. Pojďte se o tom spolu s námi přesvědčit.

 

Pomocí kovového regálu prostor opticky zvětšíte

Charakteristickým znakem industriálního stylu je velikost prostor, kterou umocňují i ​​vysoké stropy. Tohoto efektu můžete s pomocí kovového regálu dosáhnout velmi jednoduše, protože regály disponují možností jednotlivé police na sebe nastavit do libovolné výšky až po strop, čímž se místnost opticky zvýší.

Otevřenosti a vzdušnosti zase docílíte viditelnými policemi, které nejsou ukryty za dvířky, díky čemuž je vše v regálech i dostupnější. O zvětšení, charakteristické pro industriální styl, se postará i speciální a jednoduchá konstrukce kovových regálů, které se jednoduše montují.

Industrialni-styl-cerne-kovove-police-Majster-Regal

Industrialni-styl-cerne-kovove-police-Majster-Regal

 

Kovové police jsou moderní a jednoduché na údržbu

Kromě navození správné atmosféry pomocí aplikování vhodných doplňků do interiéru je důležité, aby bylo vše i dlouhodobě funkční. Kovové police od Majster Regál splňují i ​​tuto podmínku.

Kovový materiál ve speciální povrchové úpravě dokáže odolávat vlhkosti, vodě, korozi, chemikáliím a mechanickému poškození. I díky tomuto dokonalému zpracování a pevné konstrukci vám bude regál při využívání jakéhokoli prostoru dlouhodobě a dobře sloužit.

Černá, antracitová povrchová úprava v kombinaci s HDF policí se zase postará o příjemné vizuální vnímání celého prostoru a navození atmosféry industriálního stylu bez nutnosti dalších zásahů. Na pozadí bílé, šedé nebo cihlové zdi detaily černého regálu dokonale vyniknou a spolu s ním i každý jeden doplněk, který do něj vložíte.

Tak si ho vyberte a svůj prostor s regálem v industriálním stylu zařiďte.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do obýváku            Kovové regály do spíže           Regaly do koupelny

   Kovové regály do obýváku                       Regaly do koupelny                        Kovové regály do spíže

0 komentářů
Předchozí 9 unikátních nápadů na uspořádání vašeho sklepa Další Nejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garáži
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let